Meer info over het programma

Zoals beloofd geef ik je vandaag extra info rond het programma. Binnen enkele dagen kan je er toegang toe krijgen. En hier geef ik al een voorsmaakje.
Laat me gerust ook weten wat je er van denkt!

 

 

208 Reacties op “Meer info over het programma”

  1. Celine says:

    Zoals gewoonlijk ben je weer zeer interessant en overtuigend Geert. Ik heb je agorafobie programma enkele maanden geleden al gevolgd en heb er zeer mooie resultaten mee behaald.

    Ook zonder deze intro had ik je nieuwe programma gekocht hoor 🙂
    Zet me maar op de wachtlijst!

  2. Karine says:

    Ik ben blij dat het af is! Je had me er enkele maanden al over gesproken en ik ben beginnen aftellen. Ik ben blij dat je nog eens een gloednieuw programma lanceert.
    Ik vond het een goede uitleg hier op de pagina.

  3. Henk says:

    Hey Geert!
    Klinkt goed allemaal. Ik wil vooral meer zelfvertrouwen om me professioneel op te kunnen werken. Ik heb zo’n gevoel dat je me daar de juiste aanpak voor gaat aanleren. Ik wacht met spanning je programma af!

  4. Patrick says:

    Gezien ik met je programma rond zelfvertrouwen mijn leven opnieuw op poten kreeg, twijfel ik er geen seconde aan dat dit opnieuw een schot in de roos wordt. Sign me up mate!

  5. Jorge says:

    Goedeavond Geert. Ik volg je nieuwsbrieven al een tijdje en merk dat je weet waarover je het hebt. Je stem klinkt leuk en zelf in dit bestand hier leg je alles al duidelijk uit. Laat maar komen die handel. Ik mail je nog!

  6. Gerrid says:

    hey. Ik heb vooral veel last van zelfvertrouwen op het werk. ik voel me niet goed in groep en durf andere mensen niet altijd in de ogen te blijven kijken. Vooral tijdens vergaderingen waar ik zelf aan het woord kom. Ik hoop dat ik dat met je programma kan aanpakken.

    1. Marc says:

      Hi Geert, lijkt me een zeer waardevolle aanvulling op je agorafobie programma. Daar ben ik momenteel nog mee bezig. Ik doe daar wat langer over omdat ik het enkele keren doorloop. Mijn sociale angst wordt steeds minder, maar het automatisme waarover je spreekt, zit er nog niet helemaal in. Dat komt wel, dat voel ik.

      Mijn zelfvertrouwen groeit overigens ‘als vanzelf’ mee naarmate m’n angsten minder worden. Na het beluisteren deze audio-file, heb je mijn interesse en nieuwsgierigheid weer gewekt. Ik wil me blijven ontwikkelen. Denk dat dat goed is om een mogelijke terugval zo goed als uit te sluiten. Blij dat je dit aanbiedt, binnen afzienbare tijd ga er ik aan deelnemen.

      Dank voor het mooie werk dat je levert. Je weet de juiste snaar te raken, helpt me enorm.

  7. Touch says:

    ik heb het vooral wanneer ik wegga met vriendinnen. Dan voel ik me altijd minder dan de anderen en let ik op elk woord dat ik zeg. Maar hey Geert ik had al veel aan je nieuwsbrieven, dus kan ik me voorstellen dat ik ook erg veel zal hebben aan het programma!!!

  8. Margriet says:

    Fijn stukje audio Geert. Werkt voor mij al zeer inspirerend. Ik kijk al uit naar de videopost later deze week en koop je programma zeker. Kan ik trouwens iedereen aanraden.

  9. Sofie says:

    Ik kijk er naar uit Geert!

  10. Bram says:

    Hallo. Ik vond dit al een erg interessant stukje en ben benieuwd wat er allemaal in het programma zal zitten.

  11. Hugo says:

    Ik heb zelf vele boeken gelezen over zelfvertrouwen maar als ik iets lees, dan word ik het beu en hou ik het toch niet vol. Bij jouw aanpak lijkt me dat anders.

  12. Anoniempje says:

    Hallo Geert. Hartstikke leuk dat je programma klaar is. Ik zit met erg weinig zelfvertrouwen omdat ik te dik ben. Ik heb al alles geprobeerd en zoals jij hier vertelt wordt het tijd om eerst aan mn innerlijk te werken alvorens ik alweer vet laat wegzuigen. Ik ga ervoor!

  13. Bart says:

    Ik heb ook te weinig zelfvertrouwen en ga zeker met je programma starten. Hoeveel sessies zitten er in?

  14. Lisa says:

    Hallo allemaal. Wat ‘n positieve reacties zeg. Ik ga er ook eentje toevoegen 😉 Ik heb je agorafobie programma gevolgd en durf eerlijk zeggen dat ik zonder dat programma nu in een scheiding zou zitten. Mijn bestelling heb je zowieso. Wat gaat het trouwens kosten?

  15. Isabelle says:

    Hoe gaat ie Geert? Wat fijn dat je weer live bent. Telkens wanneer ik gedaan heb met een programma van je begin ik je te missen. Ik leer ook graag continu bij zodat ik mezelf kan verbeteren, maar ik lees niet graag. Ideaal dus om het via deze weg te doen.

  16. Lynn says:

    ha die Geert. Fijn je weer eens te horen!

  17. Maarten says:

    zonder jou zou ik nog altijd angstig zijn. Ik heb er dan ook vertrouwen in dat je me ook van mijn lage zelfbeeld kan afhelpen.

  18. Annet says:

    Geert, waar zouden we zijn zonder jou! ;+)
    Zoals je Agorafobie programma oa op mij een zoveel beter beeld heeft gegeven van angsten en oorzaken etc, ben ik er zeker weer bij!

  19. patricia says:

    Leuk om je te horen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een goed programma over zelfvertrouwen zal zijn. Ik zal bestellen
    Alvast bedankt.
    Patricia

  20. danique says:

    Hoi Geert,

    Ik ben al bijna van mijn paniekaanvallen af, nu moeten we iets gaan doen aan het zelfvertrouwen.
    Alvast heel erg bedankt voor alles.

  21. camilla says:

    hallo geert,
    ik vindt het interesant om weer zo’n programma van je te volgen.
    hoeveel kost het?

  22. marianne van den berghe says:

    Hey Geert,

    Eindelijk ben je er weer ! Een jaar geleden heb ik je agorafobieprogramma gevolgd en dat heeft van mij een andere vrouw gemaakt. Ik kijk dus enorm uit naar de release van je nieuwe programma over zelfvertrouwen. Laat maar komen !
    Duizend maal dank !

  23. gaby says:

    uitblinken!!! dat doe jij met je programma’s.

  24. Ammai chapeau als je al van zover komt als je vroeger zoveel hebt meegemaakt als ik je nu hoor ik moet zeggen dat ik er van verschiet dat je vroeger zoveel hebt meegemaakt… . Ik vind dat je heel zelfzeker overkomt en dat dat zeker eens gezegd mag worden
    Keep up the good work

    PS Mooie stem trouwens

    hihi

  25. Bonnie says:

    Ik heb geen ervaring met de programma’s van Geert, ik ben dus echt benieuwd want het klinkt wel allemaal logisch!

  26. Ik vind 20 min om naar te luisteren wel lang :s je begint je aandacht te verliezen op het laatste en het is toch belangrijk dat je je aandacht erbij houd he

    Groetjes

  27. Guus says:

    Hallo Geert,

    Ik volg jouw mails al een tijdje met plezier en ik vind dat je jouw campagne goed opbouwt.

    Iets minder vind de manier waarop je met NLP-trucjes zelfzekerheid probeert aan te leren. Ik ben zelf NLP-practitioner en ik heb altijd al getwijfeld aan de zin en waarde daarvan. De uitkomst is vaak een schrille zichzelf overschreeuwende inhoudsloze acteur.

    Als twijfelaar zie ik veel meer in het verhaal van een strijder die voordat hij het echte gevecht ingaat bij zichzelf te rade gaat en eerst met zichzelf de strijd aangaat om erachter te komen waar hij werkelijk voor staat. Waar het werkelijk om gaat. Dit verhaal is ongeveer 2000 jaar oud en staat in de Bagha Vad Gita. Zonder die strijd is iedere zelfzekerheid zinlos, omdat je dan maar wat doet.

    Groet,

    Guus

  28. Richard says:

    U heeft mij nu toch aan het denken gezet, Geert
    Maar uiteraard mijn respect en complimenten dat u dit doet,

    Groet,
    Richard

  29. sonia says:

    Ik moet zeggen geert .De uitleg van je en je mooie stem heeft me veel gedaan .Omdat ik dikwijls met angsten zit en ben verschoten van je uitleg dat dit voor mij al veel betekende en me al rust gaf .Proficiaat daar voor.
    groetjes sonia

  30. veerle says:

    om te antwoorden op guus:
    door het programma te volgen ga je automatisch bij jezelf ten rade vooralleer de strijd aan te gaan, Zomaar napraten en blindelings doen wat je verteld wordt, daar wordt niemand beter van.

    Voor Geert,

    Ik ben benieuwd!

    groetjes,

    Veerle

  31. suhur says:

    hoi geert hoe gaat het ??? ik ben suhur of zoekie ik weet niks over die programma want ik heb nog nooit gevolg… maar ik ben wel nieuwsgierig. ik vraag me af waarom je mensen help.?? ik ben bedoel je leert mensen veel ding ik weet niet hoe ik moet uitleg maar u ben gwn super.zelf vertrouwen is heel belangerijk vind ik .
    ik hoopt dat je me kan begrijpen
    ik weet niet hoe ik u kan bedank..
    ..bedank.. voor alles bye

  32. Geert,

    Ik heb geluisterd en het klinkt boeiend.
    Dat heb ik niet gauw dus kijk ik uit naar het vervolg.

    Groetjes Richard

  33. Stefan says:

    Dag Geert, hoe en waar kan je dit programma bestellen? Lijkt zeer interessant.
    Groetjes
    Stefan

  34. Rudolphina says:

    Ben heel benieuwd, ik heb ook niet genoeg zelfvertouwen, ik kijk uit naar je programma, herhaling is succes, hoe kan ik het bestellen , en hoeveel kost het?, groetjes Rudolphina.

  35. Desiree says:

    Hallo Geert,

    Ik vind je mail inspirerend en laat je me voor de zoveelste keer goed voelen!
    Ik wil het ook zeker kopen!
    Een tijd geleden heb ik je gemaild dat ik dankzij jou programma aandurfde om zwanger te worden
    Inmiddels ben ik moeder van een prachtige dochter!
    Ik hou van het leven.

    Groetjes Desiree

  36. wilco says:

    hoi geert klinkt goed je nieuwe programma ik heb bij jou eerdere programma ook veel baat gehad ,nou hoop weer snel wat van je te horen en dan kan ik hier ook mee aan de slag groeten wilco

  37. monique says:

    hallogeert,ikzelf heb al 26jaar last van die angsten en onzekerheden en toch blijf ikhet leven MOOI vinden.Ik ben blij datermensen zijn zoals,jij

  38. Hugo B says:

    Hallo Geert, als dit programma zo goed is als het vorige, dan zal dat veel mensen helpen. Met uw vorige programma heb ik ontdekt dat er veel mensen met negatieve instelling leven. Door uw programma heb ik die negativiteit van mij kunnen afweren en dan voel ik mij goed. Ik zit dan ook dagelijks tussen negatieve mensen op het werk.
    Aan zelfzekerheid heb ik te kort, dat ondervind ik op het werk. Al zeg ik daar iets positief, het wordt altijd negatief afgebroken. Met andere woorden: “Ik zie er naar uit naar uw nieuw programma.”

  39. patricia.j says:

    hoi, heb bijna alle progamma,s van u,en ook deze is weer heel boeiend,laat me even weer weten,van hoe en wat.

  40. Jan says:

    Beste Geert,
    Ik heb goede ervaringen met jouw programma. Ik ben dan ook zeker geinteresseerd in dit programma over zelfvertrouwen.

  41. Hans says:

    Hey Geert,

    Is terug veel beter met me dank zij je relaxatie programma,en ja kijk ook uit naar je nieuw program over zelfvertrouwen.

  42. tieneke says:

    Hallo Geert,

    Kijk uit naar je progamma over zelfvertrouwen.
    Het voelt of jij mijn gedachten en gevoelens kent.
    Jouw mailtjes alleen al heb ik al veel van geleerd.

  43. hallo Geert

    Je verleden heeft je gevormd. Het heeft een plek.
    Maar het is niet de plek waar je kunt leven.
    Als je in verbondenheid leeft met wat het is,
    kun je uiteindelijk het verleden loslaten en weer
    volkomen in het NU leven met heel veel zelfvertrouwen.
    van jouw mail heb ik veel geleerd en kijk heel anders naar
    mezelf.

  44. Marielle Jacobs says:

    Hallo Geert,
    Wat goed dat je zo bezig blijft.
    Zelfvrtrouwen is een van de belangrijkste gedachten om alles aan te kunnen.
    Omdat ik jouw sessies van agorafobie heb gevolgd weet ik zeler dat dit ook heel goed gaat worden.
    Leer de mensen ook aan om een dag eens te laten gebeuren zoals die komt en kijk dan s’avonds eens terug en kijk dat je er heel veel van leert als je wel bewust maar niet gespannen leeft.
    Veel succes met je programma en tot binnenkort.

  45. Geeke says:

    Even een leuke tex bijna levens motto…..
    live your life to the maxx
    and yesterday is history
    tomorrow is mistery and …..today is a gift !!!
    Door het programma agorafobie,sta ik op dit moment mede door Geert zo in het leven.In ieder geval erg positief!
    Ben erg benieuwd Geert naar de zelfzeker sessies.Ik kan zeker nog wat extra zelfvertrouwen gebruiken.De intro klinkt goed!
    Ga zo door…..

  46. JP says:

    Voel me goed, voel me sterk ….Geert bedankt!

  47. Liefhebber says:

    Beste Geert,
    Bedankt voor jou mailtjes heb ze altijd met veel aandacht gelezen.
    Ik had te kort aan 24 uur per dag was alleen maar aan het werk ben mijzelf helelmaal voorbij gelopen ging goed tot mijn vijftigste toen raakte ik helemaal onderin de put,daarna gescheiden kreeg kanker,hyperventilatie, ontslagen na 34 jaar bij Corus gewerkt te hebben voorheen Hoogovens.
    Bij veel psychologen geweest maar niemand kon mij helpen
    Kreeg een uitkering van 1199 euro dus ook nog finaciele problemen erbij.
    Ben nu anderhalf jaar thuis en een beetje mijn draai gevonden met medicijnen.
    Heb mijn rust eindelijk gevonden al heb ik vaak nog diepe dalen maar weet dan morgen is het beter.
    De werkgever gaat je dan pesten door te zeggen hebben geen werk meer voor je,bond Fnv ingeschakeld die achteraf samen met Corus werkte en mij ontslag gaven door ziekte.
    Heb zoveel negatieve dingen meegemaakt in mijn leven dat ik god heeft gevraagd geef mij aub rust zodat ik normaal kan en wil leven.
    Nu zal je begrijpen Geert dat ik al jou mails heb gelezen en mij heeft geholpen.
    Kan alle mensen helpen die problemen hebben los alles voor ze op dit doe ik mijn hele leven lang al maar mij zelf helpen is moeilijk hoe komt dit toch
    Geert.
    Wens alle mensen het goede toe en geniet van elk moment hoe klein dit ook is maar geniet ervan.

  48. Beste Geert

    Ik heb problemen in relaties als ik relatie heb met iemand weet ik echt niet veel wat ik moet zeggen en daar voel ik onzeker van maar de rest
    was wel leuk te horen

    doech

  49. Ik wil zelfzekerder worden en volg je sessies hier…heel interessant…goed gebracht…bedankt geert…van gerda

  50. Moons Marijke says:

    Beste Geert,

    Alvast bedankt voor de leerrijke studiemateriaal. Ook ben ik nieuwsgierig naar het nieuwe.

    Heel veel dank en we gaan ervoor,

    vriendelijke groetjes Marijke

  51. AMTRUE says:

    HOI GEERT, DE VIDEO IS GEWELDIG EN DEZE PROGRAMMA OOK IK WIL WEL MEER VAN JE ZIEN DUS IK WACHT NETJES AF EN ZOU GRAAG NOG WILLEN LEREN OMGAAN MET ANGSTEN EN ZELFVERTROUWEN KRIJGEN. LIJKT MIJ EEN BEVRIJDING IN MIJN LEVEN IK GELOOF IN JE. LIEVE GROET

  52. joseph says:

    hoi geert je heb gelijk je moet het toch zelf doen dat is zo maar soms heb je wapens toch wel nodig dat is kort gezegd dat steuntje of zetje voor het iets gemakkelijker te maken groetjes joseph.

  53. samuel says:

    dag geert,
    ik vind het programma van agorafobie en hoop dat het nieuw programma van ZELFVERTROUWEN even goed zal zijn … ik denk er ook over om het aan te schaffen …. hoeveel kost dit programma trouwens en hoelang duurt het programma?? thanks!!!

  54. anne says:

    hallo geert,

    ik zou het nieuwe programma ook willen proberen, ik vond de mails die ik heb gekregen al een grote hulp en ik zou graag verder willen gaan.
    ik vraag mij enkel ook af hoeveel het kost en hoe lang het duurt…

  55. Hey Geert,

    En ook hier zit je er weer plat op! Ik heb net de agorafobiesessies achter de rug en ik moet je gelijk geven dat deze sessies mijn leven veranderd hebben. Ik ga ze nu wel binnen enkele weken nog eens beluisteren. Voor deze sessies mag je me alvast op je wachtlijst zetten. Ik ben zo blij dat jij er bent voor ons allemaal. Het maakt me gelukkig om te weten dat je een nieuw programma in elkaar gestoken hebt omdat zelfvertrouwen kweken toch wel een belangrijk aandachtspunt voor me is. Ik weet dus nu dat ik hier ook in zal slagen om dat te verbeteren. Bedankt Geert! Bedankt voor je steun!

  56. Stefke says:

    Geert,

    Ik heb geluisterd naar je programma en wil het alvast aankopen want vind dat erg belangrijk voor mij dat ik aan mijn zelfvertrouwen kan werken met jou als coach

    Ik ga het alvast aankopen, zou na de examens gaan worden dus eind januari wil ik dit vast aankopen

    Met vriendelijke groet

    Ik kijk uit naar je sessies en video’s

  57. Ryan says:

    Helemaal Super!

  58. Jacob says:

    Ik kijk er naar uit.

  59. Stefke says:

    Dag Geert

    Mijn pa heeft het programma aangekocht.
    Wanneer starten de sessies want kijk er naar uit
    Groetjes
    Stefke

  60. Klaas says:

    Ik laat mij verrassen door jouw aanbod en heb er vertrouwen in!

  61. ann says:

    Dag Geert,
    ik vind het echt super hoe je andere mensen op deze manier wil helpen. Je houdt je vergaarde kennis van zelfvertrouwen niet alleen voor jezelf, maar deelt deze met andere mensen. Je focus ligt ook op actie, en het is inderdaad enkel door actie te ondernemen dat je meer zelfvertrouwen kan vergaren.
    Tenslotte wil ik nog zeggen dat je enthousiasme erg aanstekelijk is; ik geloof nu dat ik meer zelfvertrouwen kan krijgen als ik er echt een actieve bijdrage voor lever.
    Door al deze positieve reacties die ik hier al heb gelezen, heb ik besloten het programma ook aan te kopen. Maar dat is voor achter mijn examens:-)

  62. Amy says:

    Dank u Geert. Ik wacht vol spanning af op je volgende mailtje. Als jij mij het zelfvertrouwen kan geven dat ik nodig heb om mij gelukkig te voelen, mij niet steeds schuldig, lelijk, dom, onzeker… te voelen, ben jij echt gewoon splendid! Maar ik ben er gerust in dat jou programma zijn vruchten wel zal afwerpen!
    Greetz,
    Amy

  63. Anouk says:

    Geert, je mag weer trots op jezelf zijn. Zoals zovelen eigenlijk. Want positieve gedachten en trots zijn zorgen voor het uistralen van een goede energie. Mooie en positieve dingen zullen je eerder opvallen omdat die je eigen gevoel bevestigen. Wanneer je je down voelt zullen mindere dingen opvallen omdat die makkelijker aansluiten op je gevoel. Het is en blijft een gedachtenkwestie. De wereld speelt zich tussen je oren af. En die is maakbaar. Ikzelf ben nooit onzeker geweest en ben zeer ambitieus, hierdoor heb ik ook ambitieuze mensen om mij heen verzameld en dus meer kansen gecreeerd voor mijn carriere en sociale leven. Ik worstel inderdaad soms met paniekaanvallen, maar ik weet dat ik dat overwinnen kan. Het is goed zoals het is 😉 Ik zie het leven liever als een vat vol kansen en mogelijkheden dan als een opeenstapeling van teleurstellingen, en die ‘mindset’heeft me tot op de dag van vandaag al ontzettend veel opgeleverd.

    Geert, well done, en ik wens iedereen die aan de cursus gaat beginnen zeer veel succes!

    Liefs, Anouk

  64. Josee says:

    Chapeau, Geert!

  65. Ruth says:

    Ook ik ben zoals zovelen een ervaringsdeskundige inzake zelfvertrouwen of beter het niet voldoende hebben daarvan. Ik ben er echter steeds in geslaagd goed te doen alsof en weinig mensen hadden mijn zwakte door. Nu is het zo dat ik door omstandigheden werkloos geworden ben en alle demonen (=angsten om te falen) komen in alle hevigheid opzetten. Alle therapieën die ik gevolgd heb, alle boeken die ik gelezen heb, alle spirituele wegen enz. kunnen mij nu blijkbaar niet voldoende helpen. Misschien is jouw onlinecursus mijn laatste strohalm, maar dat hangt uiteraard af van de prijs en wat deze concreet inhoudt, want dat is totaal niet duidelijk ondanks de aangename introductie …
    Mag ik alle andere mensen die hiermee worstelen veel succes toewensen en hopelijk kunnen we allemaal worden wie we in essentie zijn :-).
    Geert, in ieder geval bedankt voor je voorstel tot hulp! De keuze is aan ons.

  66. Joke says:

    Hallo Geert;

    Bedankt voor de audio-opname.
    Ik heb hem beluisterd en ik wil nu graag weten wat jou programma kost.
    Ik denk erover om deze te volgen.
    Je programma lijkt me zeer de moeite waard voor mij.

    Groeten van Joke.

  67. jaap says:

    Hoi, Geert.

    Heel goed het is zo zo zo belangrijk inderdaad van hoe je je voelt je hele gedrag of leven wordt er door bepaald je hebt zo veel meer energy en zo veel meer geluk als je je goed voelt Heb er zelf ook heel veel last van het zijn echt van die golfbewegingen altijd. Als je goed voelt heb je altijd dat je veel beter voelt en je veel beter en sterker en levendiger kan uitdrukken, dan als je onzeker voelt of slecht voelt.

    Groeten, Jaap.

  68. Arockia says:

    Hoi Geert,

    Het lijkt me heel interessant en leerrijk programma en kijk er naar uit. Ik zou wel willen weten hoeveel dit kost.
    Tot nu toe heb ik wel veel geleerd van jou,
    Bedankt.

  69. Stephanie says:

    Hallo Geert,

    Ik ben zeer benieuwd naar uw progamma over zelfvertrouwen.
    Ben het er wel over eens dat dit een lange audio is, waardoor je af en toe je concentratie verliest.

    Maar al met al.. u helpt me heel goed met de emails!

    Groeten, Stephanie

  70. Tom says:

    Hoi,

    Ik volg nu het programma van Geert voor mijn agorafobie, ik zit in week , het programma helpt me echt, waarschijnlijk zal het nieuwe programma rond zelfvertrouwen ook zo goed zijn als dat van agorafobie, goed bezig !
    Veel succes met het nieuwe programma, wie weet koop ik dit ook wel nog, zelfvertrouwen kan je nooit teveel hebben denk ik …

    Grtz
    Tom

  71. Dirk says:

    Hallo,

    Ik heb net alle mails gelezen, pfffft…
    Ik merk inderdaad dat er veel positiviteit in zit. Maar ik merk nog meer, ik zie vele persoonlijkheden tussen de letters door. Persoonlijkheden van interresante mensen, snelle mensen, lieve, mensen met durf!
    Mijn theorie: Het is ons gedrag dat ervoor zorgt dat we deze kwaliteiten niet kunnen laten zien. “Als je bang bent dat het fout gaat kun je maar beter niets doen”. Ik noem mijzelf dus saai vervelend en raar. Maar ontspannen zou ik juist een erg innemend persoon zijn.
    En als deze theorie klopt dan klopt ook de kritiek die we van anderen krijgen. Want dat is wat zij te zien krijgen.
    Het enige dat we hoeven te leren is dan om er vertrouwen in te krijgen dat als we onszelf zijn, dat dat niet riskant is.
    Dus oefeningen die goed aflopen.
    Maar het is niet mijn programma dus ik houd verder mijn mond :I

    groetjes dirk

  72. Jo says:

    Wel, ik heb de vijftien minuten op het puntje van mijn stoel zitten luisteren. Heel herkenbaar allemaal en eindelijk een uitleg in mensentaal. Ik heb namelijk mijn hele leven al een tekort aan zelfvertrouwen en dit belemmert me in vrijwel alle opzichten van mijn leven. Ik droom ervan me ooit niets meer aan te trekken van wat anderen van me denken en eindelijk te durven doen wat ik WIL doen. Ik ben een zangeres en geraak maar niet op het theaterpodium…
    Wie weet lukt het me met deze hulp wel eens…
    Ik kijk er alvast naar uit!

  73. joan says:

    Hai Geert,

    Bedankt voor je audio-opname. Alles is voor mij weer zeer herkenbaar. Inderdaad je uiterlijk verandert, bij mij althans. Lijk 10 jaar ouder dan ik ben en smeer van alles op m’n gezicht. Helaas het helpt nauwelijks. Lijkt zelfs erger te worden. Er moet echt iets gebeuren met mij want ik word steeds depressiever en angstiger! Ben dus erg blij met jou en je programma’s en feliciteer je hierbij.

    Tot horens!

    Joan

  74. Daphne says:

    Hai Geert,

    Klinkt weer top, dat nieuwe programma en ben zeer geinteresseerd. Ik ben nu vol tevredenheid je agorafobiesessies aan het volgen en als ik daarmee klaar ben dan ga ik voor je vervolgcursus: zelfzekerheid. En ik weet dat het me echt gaat helpen om zelfvertrouwen op te bouwen dus ik verheug me er nu al op.

    Ik wens je heel veel succes en tot laters weer.

    Groeten van Daphne

  75. Suzanne says:

    Beste Geert,

    Sinds enkele maanden lees ik jouw mails over agorafobie. Ik ben 20 jaar en heb vanaf een klein meisje zijnde al last van angsten om over te geven. Voorheen was het alleen de angst vlak voor het overgeven, sinds 2 jaar is het de angst: stel dat ik over moet geven, hoe ren ik dan zo snel mogelijk naar de wc. Het werd steeds erger, ik werd misselijk, kreeg het warm, begon te trillen. Voor mij was het punt bereikt toen ik op de kermis stond en dacht: “stel je nou voor dat ik in die attractie zit en ik moet kotsten, wat zullen mensen wel niet van mij denken?” Dat was voor mij het punt om de oorzaak van mijn probleem te gaan zoeken, want ik ben gek op achtbanen en attracties die over de kop gaan. Door jouw uitspraken denk ik nu:” lekker boeiend als ik moet kotsen in de bioscoop of in de auto, dat kan iedereen overkomen.” Heel soms duurt de paniekaanval iets langer dan een paar seconden, maar meestal is het vrijwel meteen weg. Super!!! Dank je wel!!!

    Groetjes Suus

  76. Emmy says:

    Geert,

    Je bent het welkome duwtje in de rug. Ik kamp nu 6 jaar met paniekaanvallen en agrofobie. Ik ben nu 27 jaar. Pieken en dalen is kenmerkend voor deze 6 jaar. Hele sterke momenten vol zelfvertouwen afwisselend met gigantische dalen waarin zelfvertrouwen totaal afwezig was. Mijn persoonlijke quest is nog steeds in gang, bijna elk onderzoek, boek heb ik gelezen en ben me nog steeds aan het bijleren in het fenomeen angst, de werking ervan, de oorzaak. De fight, flight, fright reactie, al met al zelfvertrouwen is het beginsel, daar ben ik eigenlijk pas echt bewust van geworden ongeveer een jaar geleden. Je bevestigd mijn denkwijzes en bevindingen. Ik waardeer dat ten zeerste, terugkomend op de steun die je mijn inzien voor velen bent. Het gaat namelijk om dat duwtje in de rug tezamen met het eigen maken van tools, zodat je vergelijkbaar met training wheels als je klein bent, zelfstandig kan fietsen. De wijde wereld in, weer onbevangen en ongedwongen kan genieten, ervaren, beleven en leven, zoals ik in mijn geval deed voordat ik paniekaanvallen ervaarde en agrofobie ontwikkelde. Al met al ik geloof in mezelf en de balans in geven en nemen en in reine zijn met mensen, gedachtes en denkwijzes, zeker ook in de steun die ik mag ontvangen van anderen. Ik sta open 🙂

    Nu de weg naar een consequent, stabiel zelfvertrouwen, zoals je zelf zegt, de dosis zelfvertouwen die een mens nodig heeft om onbegrenst te kunnen leven dient een automatisme te zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Emmy

  77. Moya says:

    Dit is wat de mensheid voor een groot gedeelte nodig heeft werken aan hun innelijke. Wat u doet is fantastisch. Ik ben op de wachtlijst.

  78. Damien says:

    Toffe en eerlijke boodschap, Geert. JIJ kan mensen inspireren, je bent ook een IDEALIST, dat verdient het grootste respect. Vooral de manier waarop, dat je bij MENSEN de pijn wil verlichten of genezen die ook jij hebt doorstaan vroeger; Mogelijke oplossingen aanreiken, in een relatief korte tijdspanne en zonder al die tijdsrovende boeken, seminaries,, dat is idealisme. Ook ik ben daar mee bezig in een andere context op proffessioneel vlak (gevelwerken) door een boek daarover te schrijven, ook over maatschappelijk succes : Relatieve EERLIJKHEID promoten, het kunstzinnige etc… en dan komt succes vanzelf. ‘ t iS DOOR de hebzucht dat mensen vaak zo véél verliezen, door te veel te willen enz. Daar wil ik het in mijn boek(en) later over hebben. KIEMEN STROOIEN VOOR LATER, zo noem ik het en dat doe jij overduidelijk. Door anderen te helpen krijg je later en zelfs nu al een veelvoud aan geluk terug. GEERT, ik vindt jou een fantastische MENS en dat meen ik, één die je slechts zelden tegenkomt of hoort (dat hoor ik aan je audio-berichten. Zulke mensen maken het verschil, zijn bezield en hebben een missie….
    Samen moeten wij als in een netwerk contacten onderhouden en mede bouwen aan een leefbaardere wereld… door o.a; de verdrukten te helpen en dus meer zelfvertrouwen te geven, IEDER OP ZIJN MANIER…groetjes DAMIEN- KAMPENHOUT

  79. wendy says:

    zelfvertrouwen is heel belangrijk,en ik ga het zeker proberen uit te voeren.er zijn veel dingen van waar wat je gezegt hebt geert die ik ook in men leven tegenkom,ik heb zeer weinig zelfvertrouwen maar ik ga er zeker aan werken en je middelen toepassen.zoals je zegt ik moet aan mezelf denken en niet meer aan een ander,ik moet zelf doen waar ik zin in heb.en ik mag me niet laten gaan van ik ben niet belangrijk ofzo of was ik maar zo of was ik maar zus,nee je bent wie je bent en je moet er leren mee leven en zelfvertrouwen kweken.alvast bedankt geert. groetjes wendy uit wilrijk

  80. Jeffrey says:

    Hey Geert,

    Geweldig hoe je spreekt, ik kan niet wachten tot je volgende mail want ik voel nu gewoon ‘This is the moment’ om er aan te werken en hoor aan je kennis, je eerlijkheid en je ontzettende persoonlijke manier van spreken dat ik nog wel eens heel snel van mijn probleem af zou kunnen zijn!
    alvast bedankt,

    Jeffrey

  81. Kelly says:

    Hey Geert,

    Al een tijdje bezig met de agorafobie cursus, khad hem eventjes stilgelegd omdat er andere zaken in de weg zaten en ik daar eerst even doormoest, nu weer er volop mee bezig.
    Super hoe jij door vrij eenvoudige dingen toch weet door te dringen tot de kern van vele denkpatronen van vele mensen!
    Ook dit nieuwe programma nodigt uit om op een aangename en positieve manier de basis aan te pakken en zo alleen maar vooruit te gaan!
    UIteindelijk moeten we er zelf voor willen en kunnen gaan, maar deze programma’s zitten echt zo goed ineen dat de rest vanzelf komt.

    Proficiat en veel succes verder!!

    Kelly

  82. Martine says:

    Hey Geert!

    Ik ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen. Zonder jou zat ik nu nog in dat sukkelstraatje. Je bent m’n coach die ik al een tijdje zocht. Als ik naar je luister (ik ben nu bezig met de agorafobie cursus) zit ik de ganse tijd te knikken op wat je zegt, voor mij verwoord je wat er in m’n hoofd omga en je reikt mij de antwoorden. Ongelooflijk. Je doet dit in begrijpelijke taal en je bent ècht motiverend. Ik geloof dat ik m’n leven weer op het goede spoor zal krijgen. Ik heb er alleen wat de tijd voor nodig. Bedankt dat je je kennis deelt!
    Na deze cursus zal ik zeker je zelfvertrouwen programma bestellen.
    Lieve groetjes, Martine

  83. maria.de.smet says:

    geert, jij bent een engel
    ik denk en lees dat je zovele mensen hun zelfvertrouwen terug geeft.
    ik ben aan het volgen en inderdaad ik heb veel meer zelfvertrouwen
    ik ben iemand met een lidteken in mijn gezicht ik stak me soms weg maar nu zeg ik ik ben ik en kijk maar ik trek het mij niet aan
    grtjs M.

  84. sara says:

    het klinkt allemaal heel positief.
    Heb er veel vertrouwen in.
    Wil er zo snel en goed mogelijk aan beginnen.

  85. Chrissie Vandesande (16jaar) says:

    Heej Geert 🙂
    ik ben hier misschien de jongste persoon die jou filmpjes en mails mee volgt, maar het heeft mij al veel geholpen!
    en vooral je laatste filmpje. Door aangevallen te worden ben ik dus minder zelfvertrouwen beginne krijgen en ben zo in een diepe put gevallen. Tegenover iedereen voel ik mij niets, en klein (ik ben zelf ook maar 1m54), en ik zit onder de complexen. Vele zeggen dat het iets is dat normaal is voor pubers.. en ik ben het daar mee eens (ik volg zelf ook gedragswetenschappen) maar ergens vind ik, en mijn moeder ook, het raar dat ik wenend voor een spiegel kan zitten en mijzelf af en toe echt wil vermoorden. Meerdere keren heb ik aangeraden gekregen om in therapie te gaan, maar heb dit elke keer afgewezen. Niet omdat ik te lui zou zijn, maar gewoon omdat ik denk dat ik het ook kan zonder al die geldverspilling en gewoon via jou advies.
    Ik ben al een deel zelfzekerder geworden, maar elke keer als ik mijn mond moet opentrekken t.o.v. iemand krijg ik nog elke keer paniek aanvallen.
    Maar ik geloof, dat samen met alle andere mensen hier, dat we hetzelfde resultaat gaan bereiken als jij hebt gedaan!

    Groetjes

  86. nurdan says:

    Heej Geert,

    Ik ben echt zo trots op je dat je zelf over je angsten en onzekerheid bent gekomen, ondanks alle moeilijkheden en nu ons probeert te helpen.. je lotgenoten. Ik weet zeker dat het me gaat helpen erg bedankt alvast. Tot nu toe heb ik er veel aan gehad. Ik ben veel zekerder van mezelf geworden en neem mijn eigen evrantwoordelijkheid wat volgens mij het allerbelangrijkste is om zelfvertrouwen te creëren. Ik ben vroeger ook gepest en daardoor heb ik nog wel angst om voor een groep voor schut gezet te worden. Hopelijk kom ik daar ook overheen door te oefenen. Veel succes!

    groetjes

  87. Sabrine says:

    omg geert.

    het lijkt wel dat je ma al heel lang kent.
    ik heb een goede voorgevoel voor je programma!

    IK DOE MEE!!!

    xxx

    bedankt!

  88. christophe says:

    Ik vond het zeer interessant, kon veel zaken bij mezelf herkennen.. Ik kijk al uit naar de video

    groetjes

  89. Maarteb says:

    het Geert,

    Momenteel heb ik nog niet zo heel veel ervaring met programma’s rond zelfvertrouwen. Maar sinds enkele nieuwsbrieven van jouw heb ik al en beter beeld van hoe en wat.
    ook kijk ik (net als iedereen denk ik) uit naar je nieuwe programma.

    Dus BEDANKT en groetjes, maarten

  90. Ricardo says:

    Geert ik vind het heel super dat je je zo voor anderen mensen inzet. Ik ga me bezig houden met jou programma.

  91. Daniel says:

    Ook weer zeer interessant !!!
    Zo gauw ik klaar ben met de agorafobie-sessie schaf ik me zeker dit programma aan!!!

    Tot dan,

    Daniel

  92. andreas says:

    hallo
    ik ben heel erg geintreseerd in jouw programmas, wanneer zouden deze uitkomen ?je sprak ook over een al gepubliceerd programma over omgaan met angsten, daar ben ik ook heel erg geintreseerd in . ik ben namelijk een jonge man van 25 die ongelooflijk weinig zelfvertrouwen heeft en zwemt in sociale angsten, ik hoop dat jouw programma mij hierbij iets verder helpt.
    bedankt op voorhand

  93. Peggy says:

    Hey coach,

    Ik wil heel graag, onder jou begeleiding natuurlijk, blijven verder werken aan mezelf. Kan ik bij deze je programma ‘zelfzeker’ bestellen?

    Mvg,

    Peggy

  94. Hoi Geert,
    ik ben 69 en nog steeds .b.v. onzekerover hoe ik me moet kleden. Als ik ergens naar toe moet kan ik me verschillende keren verkeden tot het goed voelt. Het ene zit te strak, het andere staat me niet goed genoeg, enz
    Graag dus!

  95. miguel says:

    hey geert alles ok, zojuist deze info beluistert se ik hoor dingen die echt bij mij voorkome en ook voelt ik probeer zoveel mogelijk zelf dinge te doen en mezelf erin te duwe ma soms lukt me dat ni zo goed . Ik heb soms veel twijfels over wa ik zeg en doe kijk veel naar andere tegenover mezelf daarom het interesseert me om dit programma eens te volgen en zien aan wat da ik echt moet werke da ik uiteindelijk mezelf vertrouw over wa ik doe en zeg

    grt

  96. Maud says:

    Hallo Geert,

    Ik heb zojuist je nieuwe programma beluisterd en zoals je wel al weet heb ik net het agorafobie programma afgesloten en ben je enorm dankbaar voor alles wat je me tot nu toe geleerd hebt!!
    Ik voel me veel beter, gelukkiger , rustiger ,energieker en vooral meer compleet dan voorheen, dank je wel lieve Geert hiervoor…
    Ik lees al je mails en vind je een zeer inspirerend persoon en fijn dat je zoveel mensen kan helpen , petje af!!!

    ik blijf je volgen en herhalen ( op mp3 , relaxatie) tot gauw
    Groet Maud

  97. Bruno says:

    Respect man!!

    dit probleem heb ik ook bij mij op het werk. Ik moet namelijk bij de mensen thuis zijn voor mijn job uit te oefenen maar als de mensen mij iets extra vragen om te doen kan ik nooit geen nee zeggen of trek ik me te veel aan van hun problemen dus doe ik dat waar door ik tijd verlies en mijn bazen mij de trage noemen maar ik doe alles voor die mensen maar moet leren nee zeggen en nog veel meer dingen.
    Ben echt benieuwd naar je programma
    grtz bruno

  98. Hester says:

    Hey Geert!
    Ik heb ook last van weinig zelfvertrouwen, en veel onzekerheid.
    Ik lees elke keer al je mails, en ik vind het echt super dat je zoveel mensen helpt! Respect!

  99. alain says:

    Dag Geert, hoe en waar kan je dit programma bestellen? heb het nodig
    Groetjes
    alain

  100. julius visser says:

    Weer bedankt Geert!!

  101. ilse says:

    Nooit heb ik een sessie gevolgd, maar de nieuwsbrieven heb ik gelezen.
    Soms pijnlijk confronterend, soms bevrijdend.
    En na een paar keer lezen merk je dat je stiekem verandert van denkwijze. Je weet alleen niet hoe, maar het gebeurt.
    Echt knap wat je doet voor iedereen! Je bent een kaars die de donkerste kamer weer vult met licht. Licht verslaat steeds donker. Samen verslaan we de angst. Ik ben niet meer alleen. En jullie ook niet.
    Bedankt Geert en succes aan alle moedige mensen die een kaars vastnemen om die donkere kamer te hullen in het licht.

  102. Olivia says:

    Geert,

    ik ben nog maar net je nieuwsbrieven en sessies aan ‘t volgen en het is schrikwekkend hoe hard jij de nagel op de kop slaat. Het voelt goed om te weten dat ik niet alleen ben… Waar ik me vooral in herken is in schuldgevoelens. In plaats van die te lossen en van dat hoofdstuk in men leven af te sluiten draag ik die steeds mee. Ik heb veel angsten door men onzekerheid. Bedankt Geert, je helpt mij en iedereen ! Ik kijk uit naar het nieuwe programma,

    Groetjes, Olivia

  103. stijn says:

    geert,

    je cd’s helpen echt wel goed en ook aan je nieuwsbrieven heb ik veel hulp.
    toen ik eindelijk wist wat ik had toen heb ik op internet gezocht en vond jou cd’s. eerst geloofde ik er niet echt in maar nu gaat het al stuk beter.
    ik had het heel erg van de agorafobie en had een laag zelfbeeld en weinig of bijna geen zelfvertrouwen.nu durf ik al veel meer en let er zelfs niet meer op wat mensen denken van mij.

    schuld gevoelens had ik ook omdat men dat aanpraatte maar ik had dat niet door.

    bednakt voor je hulp en je nieuwsbrieven.ik heb er veel steun aan en babbel soms met mensen die dat ook hadden.

    groetjes stijn.

  104. chantal says:

    Hallo Geert,

    Zoals ik al eerder liet weten in één van mijn mails ; mijn complimenten dat je andere mensen zo enorm ondersteunt in het terugkrijgen van hun vertrouwen, helpt en inspireert tot een zelfverzekerd persoon.
    Ik heb één ding geleerd in mijn leven (na heel wat nare ervaringen te hebben meegemaakt) en ook door het lezen van jou binnenkomende mails, krijg ik alleen maar weer een bevestiging. Probeer zoveel mogelijk negativiteit om te zetten in het positieve, hierdoor bereik je zoveel meer en het opent heel wat deuren! Wat misschien ook een tip is affirmatie, doen het helpt echt! En weten dat je de moeite waard bent en vooral in jezelf blijven geloven en dan zul je zien dat je eigenwaarde terugkeert en geloof me dat is zo’n goed en sterk gevoel!
    Ik zelf ben een laatbloeier en ik heb bepaalde dingen in mijn leven moeten meemaken, die niet leuk waren, maar hé ieder mens is hier om te leren en dus ik ook en achteraf gezien, heeft het kennelijk allemaal zo moeten wezen!
    Succes allemaal en jij ook Geert. Nogmaals dank je wel !

    Een lieve groet, Chantal

  105. Riet says:

    Hallo Geert,

    Ik heb je sessie gevolgd hoe ga je om met angst.
    En heb je regelmatig mailtjes gestuurd. Deze sessie heeft me op weg geholpen en beluister ze nog regelmatig. Ok gebruik ik mijn eigen relex cd met goed resultaat. Ik merk dat ik ook bete slaap. En ook minder last heb van mijn hyperventilatie.
    Sinds vandaag ben ik gestart met de sessie zelfvertrouwen. Het stopwoord sorry gebruik ik inderdaad dagelijks. Zonder wat er wordt gezegd en wat jij ook benoemd dat ik ergens aan schuldig ben.
    Ik sta er open voor om deze sessie te gaan volgen.
    Ik zal je regelmatig mailen ik weet dat ik die ruimte heb bij jouw.

    gr.Riet

  106. Van den Broeck Freddy says:

    Ik heb Geert leren kennen gelijk jullie ,ik heb op zijn berichten zo zitten nadenken ,en ik ben zover ,dat ik tegen mijn eigen zeg ,voel ik me te min tegenover mijn vrienden of andere ,dan zeg ik doe maar ,maar jij kent mijn kwaliteiten niet ,jij kan beter zijn in iets anders ,wat zei niet kunnen .
    Ik voel me stukken beter dan voorheen ik Geert leerde kennen .Ik ging naar geen bruiloften noch feesten ,laat staan een dancing ,nu doe ik het .Ik heb het ook soms nog moeilijk ,maar denk dan aan Geert ,denk aan zijn trucjes .Vb : Ik kom nu een dancing binnen ,en je zegt er komt mij niemand vragen om te dansen ,dans dan alleen ,lach spring doe gek ,en denk dat je alleen bent,ze zullen zien ,dat is een toffe gast/meisje daar ga ik eens mee dansen. Ik zeg nu de dag van vandaag ,je hebt maar 1 leven ,geniet ervan . 1 dag niet eens een glimlach op je mond is er een verloren ,en zit je op het werk ,aan je bureau en er komt een glimlach op je mond ,en ze vragen aan jou ,iets leuks meegemaakt ? dan zeg je ,ik heb een binnenpretje .

  107. Sanne says:

    Hoi Geert,

    Hoe kom ik aan jou programma en wat kost het? Heb jou programma over angst gedaan en ben in die tijd nog wel eens terug gevallen door omstandigheden maar nu op de goede weg! Ga zo door…

    Groetjes Sanne

  108. Fieke says:

    Hee lieve geert.
    ik ben heel blij met je^^
    ik heb toch een beetje het idee dat er iemand is die me begrijpt en me wil helpen. dankje(:
    x

  109. Yessie says:

    Hallo Lieve Geert,
    Ik ben onwijs blij met jou, ben nog maar net begonnen met jouw sessie te lezen, en dat doe ik ook aandachtig. elke keer ook dat ik negatief ga denken moet ik toch even weer aan jouw denken en dan zeg jij POSITIEF denken.. en dat gaat best aardig..

    tot snel
    Lieve groet.

  110. Isabelle says:

    Hoi Geert,

    Proficiat ! Ik heb genoten van je versiercursus ! En natuurlijk wil ik MEER van je ! nu ben ik wel met persoonlijke ontwikkeling bezig, maar ik ben er zeker van dat je me nog veel kunt leren. Ik ben in blijde verwachting van je volgende programma.
    so…..sign me in.
    Groetjes,
    Isabelle

  111. Isabelle says:

    Sign me in…….zeker weten,
    tot spoedig !
    groetjes,
    Isabelle

  112. Denise says:

    Geert, ik vind je echt geweldig! Je bent een topper! Ik luister nog constant naar je! Je bent echt mijn inspiratiebron! Liefs, Denise

  113. Marleen says:

    Geert,

    Alles wat je deelt lijkt me zeker juist! Bij mij gaat het echter ook over de echtheid en eerlijkheid, de warme houding die je uitstraalt, mensen zoals jij kunnen me uit de diepste tristesse halen, koude harteloze mensen, grote ik-jes maken me soms ongelukkig zeker als je er dagelijks tussen zit. Jouw programma maakt misschien ook sterker tegen deze invloeden. Ik denk dan ook dat ik het zal proberen.

  114. koen says:

    zeer leuk en het werkt

  115. Denise says:

    Dag Geert,

    wat een optimistisch geluid en wat herkenbaar.
    Ik ga er zeker iets meedoen en heb moed dat ik mij danook in de toekomst beter zal voelen en meer zelfvertrouwen kan creëren.
    Alvast bedankt!

  116. patricia says:

    Het programma werkt echt! Dank je Geert
    Dankzij jouw optimisme, deskundigheid en enthousiasme waarmee jij dit programma hebt gebracht heb ik geleerd om op mezelf te vertrouwen en beslissingen te nemen waar ik zelf achtersta.
    BEDANKT!

  117. Joris says:

    Dag Geert ,
    Door problemen op mijn werk (ik sta in het onderwijs en heb serieuze tuchtproblemen) en problemen in relaties (al talloze keren afwezen of gedumpt geweest) ben ik op zoek naar de basis van mijn problemen en een tekort aan zelfvertrouwen is daar zeker een groot onderdeel van.

    Ik gebruik nu al een paar dagen de relaxatiemp3. Of het echt werkt weet ik nog niet , het is nog te kort om dat te zeggen maar ik merk wel dat het iets doet , dat er tijdens die relaxatie dingen toch bepaalde gevoelens/ervaringen naar boven komen.

    Ik ga nog even de kat uit de boom kijken : verder doen met de relaxatietape , de volgende boodschappen afwachten , kijken of de prijs binnen mijn budget valt maar ik heb zeker interesse.

    Alvast bedankt voor de relaxatiemp3 !

  118. bellerose says:

    lieve geert
    ik ben echt blij dat ik jou heb gevonden
    xxx bellerose

  119. Stefaan says:

    Hey Geert,

    Ik heb zonet jouw Agorafobie sessie achter de rug. Heel tevreden dat ik die gevolgd heb. Bedankt nog voor de vele tips, telkens gebracht op een positieve wijze ! Je bent een echte crack.
    Ik heb wel nog eens angst en soms een minder goede dag maar net door die tips weet ik mezelf altijd terug bij te sturen en weer op het goede spoor te brengen !!!
    Ik kijk ernaar uit om het videofragment van jouw Zelfzeker programma te ontvangen. Heel waarschijnlijk bestel ik die !
    Tot gauw.

  120. Gino says:

    Hey Geert,

    Na jaren zoeken naar een oplossing voor mijn angstaanvallen van mijn 13de tot mijn 29ste heb ik die EINDELIJK gevonden nu.
    Soms nog wel eens een mindere “nacht” maar al veel minder dan ervoor.

    THX 4 ALL!

  121. Paul says:

    Beste Geert,

    ben niet meer van de jongste,is mijn ongeduld dan vanzelfsprekend?
    Wachten op iets waardevols als een sfinx,
    stil staan en kijkend naar de carrousel van het leven,
    vergruist,verweerd zal mijn zelfvertrouwen groeien.

  122. bjorn says:

    Hoi Geert,
    Ik vind het programma heel interesant en leer hier ook mee mijn zelfvertrouwen te verbeteren. hoeveel kost het programma?
    MVG bjorn

  123. Dag Geert,
    Ik heb nog nooit gereageerd, maar nu wil ik graag melden dat het feit dat deze blog bestaat en dat we regelmatig van u een mailtje ontvangen, echt wel bijdraagt aan ons zelfvertrouwen.
    Ik denk wel vaker: het is niet aan zelfvertrouwen dat het me ontbreekt maar op de een of andere manier schatten de mensen het verkeerd in en weten ze me ervan te overtuigen dat ze gelijk hebben.
    bv: mensen die je zeggen dat je VEEL te mager bent.Wat ze feitelijk zeggen is dat zij oooooooh zo graag ook wat magerder zouden zijn. (letterlijke ervaring).
    Dus volgens mij hebben wij geen gebrek aan zelfvertrouwen maar kunnen de mensen om ons heen er niet mee om.
    Cheerio…

  124. Annemarie says:

    Hallo Geert, proficiat met dit nieuwe programma. Het klinkt zeer veelbelovend, en jou kennende zal het zeker veel mensen gaan helpen.
    Ook ik wil dit programma heel graag volgen, maar ik wacht er nog even mee omdat ik nog middenin de cd sessies zit om mijn angsten te overwinnen. Iets dat mij al enorm heeft geholpen, en waar ik je zeer dankbaar voor ben.
    Mijn complimenten en dank voor de manier waarop je mij en zoveel anderen al geholpen hebt, en ongetwijfeld zult blijven doen.

    Groetjes,

    Annemarie

  125. Bart says:

    Beste Geert, ik zie uit naar je nieuwe programma. Ik vind dat je een prettige stem hebt, actuele onderwerpen aandraagt en een eigen en scherpe kijk op de zaken hebt. Ook inspireer je me door het tot je doel te hebben gemaakt om mensen zelfzekerder te werken in hun leven en liefde. Ga zo door!
    Hartelijke groeten, Bart

  126. Mika says:

    Ik ben erg benieuwd naar het programma, maar ik vertrouw dat je er zeker wat moois van weet te maken! Ga door met dit fantastische werk!

  127. mijriam va der sijpt says:

    beste geert,

    ik ben zo blij dat je mij gaat kunnen helpen, ik heb niets meer van zelfvertrouwen, ik word geleefd tegen vriendinnen durf ik nooit nee zegge nbetaal alles en weet geen raad meer met mezelf , ik hoop dat je me kunt helpen dank mijriam

  128. ingrid says:

    hai dag geert , je bent een superkerel !!! groetjes ingrid

  129. Just me says:

    Hoi hoi,

    bij toeval had ik je site gevonden en je hebt me erg nieuwschierig gemaakt
    Heb erge last van bloosangst en pleinvrees,hoop dat ik er met je programma af kan komen.
    Had geen flauw benul dat er toch nog zoveel mensen onzeker zijn.
    Greetz from Just Me.

  130. kosmos says:

    Hoi Geert,

    waarom staan er geen data(tijd) bij de reacties van al deze mensen?
    Ben sceptisch. Ik wil even toesten of mijn reactie op de blog terecht komt. zien pas geloven !

    vriendelijk groet,

    Kosmos

  131. jordy says:

    alvast bedankt voor al de tips,

  132. Maverick says:

    Hey Geert,

    Petje af jong Geert, je sessies werken wel degelijk…zelf mijn zus die psycholoog is verschiet ervan hoe je de dingen naar een groot publiek brengt en waarbij het nog eens werkt ook 😉

    Ik volg nu 2 van je programma´s en zowel die één als deze werken heel goed…Ik kijk dus al uit naar dit gloednieuwe programma van je 🙂

    Greetz

  133. jolanda says:

    Hoi Geert,

    Heb eigelijk niets toe te voegen. Wat me verbaast is dat zoveel mensen hier onder lijden. Ik zie er goed uit , heb alles mee en toch zo een laagzelfbeeld omdat ik vroeger gepest ben. Ik was heel open en gevoelig en als iemand iets zei wat niet leuk was, vroeg ik ook waarom? Ik zei dan dat ik dat niet prettig vond. Toen hadden ze een stok om te slaan, ze konden me aan!! Het was heeel erg!!!

  134. martire says:

    Beste Geert,
    Fantastisch wat je doet,
    Ik zit momenteel in een depressie met angststoornissen erbovenop.
    Ik zou graag die cursus van jou bestellen, maar spijtig genoeg is mijn uitkering veel te laag om dat te kunnen betalen.
    Toch fijn dat je dit mogelijk maakt voor andere mensen.
    groetjes en nog veel succes
    Martine

  135. linda says:

    llijkt me een echt goed programma.!!!!!!
    zeker met je voorbeelden ervan !!!

  136. Christine says:

    Dag Geert,

    Klinkt me allemaal zeer bekend in de oren… ik ga zelf al zo’n 2 jaar naar een psychologe en heel veel van wat je zegt komt heel frequent terug tijdens onze sessies.
    Dit is voor mij het mooiste bewijs dat je weet wat je zegt, en dat je ideeën mooi onderbouwd zijn.
    Ik ben ervan overtuigd dat je op deze wijze heel veel mensen op de goede weg zal kunnen helpen!
    Proficiat voor het harde werk & het mooie initiatief
    Christine

  137. Charissa says:

    Geert, je bent TOP! En daar is alles mee gezegd!
    Ik heb de angst sessies doorlopen en kijk nu al uit naar je zelfzeker programma!

  138. Tine says:

    Ik vind dit héél interessant. Voor mij is dit duidelijker en het dringt sneller door dan dat ik een tekst lees. Hier luister ik echt naar en het raakt me.

    Je vertelt aangenaam en boeiend.

  139. Ine says:

    Dag Geert,

    Ik heb veel respect voor mensen zoals U. Het is altijd leuk om mensen te helpen om hun geluk te vinden. Wanneer ik mensen kan helpen, krijg ik daar altijd een warm gevoel van en deze warmte voel ik in uw stem. Ik kom ook uit een zware periode. Maar net zoals u, hebben me een paar mensen gesteund in deze periode. Dankzij mijn doorzetting en positieve ingestelheid gaat het zeer goed met mij. Met deze ingeteldhied bereik ik veel meer in het leven. Door omstandirgheden verloor ik stilaan mezelf, maar gelukkig hebben een aantal personen me laten inzien dat ik verkeerd bezig was (soms met harde woorden, maar het was de realiteit). Alles wat je vertelt in uw audio heb ik ook al ondervonden, maar dat heeft me juist sterker gemaakt. Ik ben trots op mezelf en ik werk nog alledagen aan mezelf. Ik merk ook dat ik meer postivie mensen leer kennen door deze ingeteldheid.

    Bedankt voor uw altijd hele boeiende nieuwsbrieven.

  140. Deedee says:

    Geert, je bent geweldig!

  141. filo says:

    Geert,

    Alles wat u tot nu toe hebt opgestuurd is zo interessant.
    Uw uitleg is de moeite waard. Hartelijk bedankt voor de hulp zodat het makkelijker wordt voor anderen zich te veranderen.

  142. filo says:

    Geert,
    Ik heb me pas ingeschreven op uw nieuwsbrief. Al wat ik zeggen kan is dt ze hardstikke goed en interressant zijn. Petje af voor U Geert. Zo’n jonge vent die iemand die iemand weer haar positieve eigenschappen wil terug laten vinden. Kon ik uw cursus maar krijgen. Maar hoe moet ik me inschrijven? Het is de moeite meer dan waard.
    Alsnog feliciteer ik u van harte met uw mooi initiatief.
    Groetjes

  143. Kira says:

    Hoi Geert..

    Dank je weer voor je positieve nieuwsbrief per mail.
    Ik lees ze graag. En ja,. ik heb er zeker want aan.

    Groetjes Kira uit Nederland,

  144. Geert,
    Zoals altijd een geweldig inzicht. Alleen al deze inleiding helpt me op weg. Ben aan het wachten op het programma.

    Groet,
    Pierre

  145. carine says:

    BESTE GEERT ,

    FANTASTISCH ! ! !

    Ik heb het programma van stress gevolgd ,
    dit ga ik ook zeker kopen , hoeveel kost het ?

    GROETJES

  146. Janneke says:

    Hoi Geert,

    Wat een goed nieuw onderdeel! Ik heb je programma voor agorafobie gevold. Het is een nieuwe wereld die voor me open ging. Een jaar lang heb ik gedacht dat ik er nooit meer van af zou komen!
    Bedankt!

  147. Truitje says:

    Beste Geert,

    Dit is geweldig.
    Ik hoop snel toegang te krijgen tot het hele programma.
    Hartelijk dank voor de intro

  148. Lindsey says:

    Hey Geert, ik vind jou en je mailtjes helemaal geweldig! Met name die laatste melige mail 😉

    Door jouw programma heb ik bijna tot geen last meer van angsten en als het af en toe eens de kop op steekt, dan ben er er eigenlijk niet zo bang meer voor. Ik laat het gebeuren en voor ik het weet, is het alweer voorbij.

    Ga zo door en ik voeg me graag toe bij het “positieve personen clubje!”:D

  149. Marien Sabine says:

    Hallo Geert,

    Ook ik volg al een tijdje jou gratis proeflessen over zelfvertrouwen.Moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben onder de manier van hoe jij te werk gaat.Je hebt een aangename stem,en je doet het op een verbluffende manier.Ook ik heb in het verleden met pesterijen te maken gehad,en is ook doordat dat mijn zelfvertrouwen weg is gegaan.Het heeft mij vooral heel veel pijn gedaan.En is die pijn als ik niet meer wil voelen,want dat verdiend niemand!!Bij mij is het probleem nl zo dat ik me nu wel mijn mannetje kan staan,maar is wel op de verkeerde manier daarom wil ik in de toekomst jou programma kopen om de juiste technieken te gebruiken.

    Doe zo verder Geert!

  150. Aïcha says:

    Hallo Geert,

    Ik ben supercontent dat je de zelfvertrouwencursus lanceert. Jouw agorafobiecursus heeft me al veel geholpen maar ik ben nog niet aan het einde van mijn sessies gekomen. Mijn time managment is heel slecht… Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe cursus te volgen want vroeger had ik heel veel zelfvertrouwen maar door verschillende gebeurtenissen in mijn leven ben ik die beetje per beetje kwijtgeraakt. Ik mis dat blije vrije gevoel in mijn buik die me die zelfvertrouwde uitstraling gaf. Ik wil mezelf terugvinden of herontdekken !!! Dus laat maar komen hé. Hoe kan ik die bestellen ?

  151. Margo says:

    Hallo Geert,

    Wat een geweldig programma wat je gaat publiceren.
    Ik wil hier zeker aan meedoen… heb al veel aan je andere sessies gehad ben heel benieuwd.
    Als ik het zo lees zijn er veel mensen die een zelfvertrouwen kwijt geraakt zijn door vervelende ervaringen … gebeurtenissen..ook ik helaas.
    Maar ik wil er volledig voor gaan om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen ( als ik die al had …kan altijd beter)… kom maar met deze cursus…

  152. Frank says:

    Dag Geert,

    Je gedrevenheid straalt af van de manier waarop je het vertelt. Alles heeft inderdaad te maken met conditionering en herprogrammering. Alleen moet je weten hoe…

    Het is een zeer mooi gebaar dat je je kennis wilt delen, dat je ons wilt besparen er lange tijd naar te zoeken, zoals wij al lang zoekende zijn. Diep van binnen weet ik dat jij de oplossing hebt, maar ik heb nog een lange weg te gaan.

    Bedankt,Frank.

  153. Riet says:

    hoi Geert,

    succes met je nieuwe programma, het vorige heeft me echt geholpen. Vroeger kon ik van een mug een olifant maken en kreeg ik wel eens het etiket “dramaqueen”opgeplakt. Geheel terecht trouwens 🙂 Je hebt me geleerd rustiger te zijn en dat heeft als gevolg dat ik nu zels kan lachen met situaties uit het verleden. Dingen waar ik me vroeger kon over opwinden lijken nu dikwlijks maar energieverspillende banaliteiten. Mijn angstaanvallen in de auto zijn ook weg. Je moet je inderdaad wel aan de regels houden en dat is in mijn geval niet slecht. Tijdens de periode van mijn eerste angstaanvallen leefde ik op een koffie-cola light en chocolade dieet. Ondertussen drink ik al 10 maanden geen koffie of cola meer. Ik heb me een nieuwe fiets aangeschaft en trek er regelmatig op uit om te gaan fietsen. Heerlijk! Veel succes allemaal!

  154. Grenson Christine says:

    Geert,

    Eindelijk vond ik iets dat mij naar de top van mezelf loodste en mij aan die top behoud. Want alle andere middelen zoals psychologen, lezen, thérapie en noem maar op loodste mij wel naar mijn eigen top, maar waren niet sterk genoeg om mij tot de top te houden. Nu eindelijk ben er weer en weet ik dat zolang ik in contact blijf met jou, ik er altijd zal zijn.

    Dank u

  155. Frank says:

    Beste Geert,

    Ik zit nu in week 11 van je agorafobieprogramma en ik begin mijn leven terug te krijgen. Ik ben zeeer tevreden over de inhoud van het programma. Vooral de duidelijke voorbeelden die je geeft vind ik heel goed. Ik zal na de huidige cursus zeker contact met je opnemen om mijn verder te verdiepen in je zelfzeker programma.

    Hartelijke groet!

  156. Mélissah says:

    Beste Geert,

    Je openhartigheid en oprechtheid waarmee je de dingen doet. De gelijkwaardigheid waarmee je mensen bereikt, is bewonderenswaardig!

    Nog veel succes verder in alles dat je doet! Zeer zeker…

    Mélissah

  157. Lieneke says:

    Dat clubje van positieve mensen daar wil ik wel bij horen.
    ,want inderdaad je helpt er niet alleen jezelf, maar ook je hele omgeving mee.
    Maar, ik wil niet afhankelijk worden van Geert, zoals Annet schrijft:”Geert wat moeten we zonder jou”.Dat heeft hij mij althans in zijn programma niet geleerd,maar juist het tegenovergestelde.
    Wel luister ik graag naar hem, en ben benieuwd naar zijn programma.
    Dus Geert, ik wacht af.
    Positivieve groetjes

  158. danny v.h. says:

    Beste Geert,

    Deze week is mijn cursus agorafobie ten einde , en ik ben je ontzettend dankbaar dat mijn leven terug op het goede spoor zit ik had nooit nog gedacht dat ik dit gevoel dat ik nu heb nog terug zou komen want toen mijn agorafobie begon nu zo’n 2 jaar geleden had ik de hoop al opgegeven dat dit nog goed zou komen , Ik ga deze nieuwe cursus over zelfvertrouwen dan ook aanschaffen , zet mij maar op de wachtlijst

    hartelijke groet.

  159. Heidi says:

    Hallo Geert,
    Dank zij jouw mails ben ik van mijn angsten bijna af, die angsten hebben een soort meerwaarde gegeven aan mijn leven, me bewuster doen leven, dank zij jou. Mijn zelfvertrouwen, ja, heeft nog wa sleutelwerk nodig.
    Groetjes

  160. Marco V. says:

    Beste Geert,

    Fijn dat jij er bent! Door jouw programma voor Agorafobie ben ik nu al een heel stuk over mijn angsten heen! Het is in ieder geval zo,dat ik mijn leven een zeer positieve en ook nog gezonde wending heb gegeven. 15 weken lang heb ik dat programma gevolgd en heb er ontzettend veel aan gehad. Vandaag is het een gure en regenachtige dag bijv.,vroeger was ik dan wat aan het luieren en negatief denken en zo,maar nu ga ik zometeen dus lekker 2 uurtjes naar de fitness en vanavond heb ik surpise met de hele familie. Dat sporten,tja…dat deed ik 4 maanden geleden dus niet…en bij die hele familie zijn,dat was toen ook nog altijd zo’n “daar zie ik tegen op”-gedoe. Nu niet meer…ik kijk er zelfs naar uit!?
    Ik ga zeker weer graag 10 weekjes naar jouw nieuwe programma luisteren…Ik weet nu al dat ik er veel aan zal hebben,dus ik kijk er naar uit!
    “Wat er ook gebeurt…het is Oke!”

    Met de meest vriendelijke groeten,
    Marco V.

  161. Inge van Boxtel says:

    Geert, voor mij verdien je de Nobelprijs!
    Jij raakt zo ontzettend de kern, ik gun alle mensen op de hele wereld jouw werk toe, het zal er een stukje mooier van worden!
    Ontzettend bedankt!
    Hartelijke groet,
    Inge van Boxtel

  162. Nikki says:

    Beste Geert, JIJ maakt het verschil! Bedankt voor jouw positiviteit en je hulp aan ons allen…daar krijg je een dikke kus voor van me!

  163. sophie says:

    Hoi Geert,

    Ik heb jou toevallig ontdekt via de ‘versiercursus’ en je hebt mij een heel eind verder geholpen met het begrijpen van mannen.
    Ik ben nu 24 en zit met een laag zelfbeeld, hoewel ik er uiterlijk zeer zelfverzekerd uit zie.
    Na een test bij de psychiater is gebleken wat mijn profiel is en waaraan ik moet werken om gelukkiger te worden.
    antidepressieva en psychotherapie hebben mij wel geholpen maar het bleef allemaal zo vaag.
    Sinds kort heb ik mezelf op de eerste plaats gezet en doe ik wat ik eigenlijk diep van binnen allemaal wil doen.
    Dit kost mij veel moeite want bij elke nieuwe onderneming hoort ook angst om te falen.
    Jouw nieuwsbrieven rond zelfvertrouwen hebben mijn ogen geopend, het is vaak confronterend maar na een tijdje zeer helend.
    Ik ben dan ook van plan om jouw nieuwe programma aan te kopen, ook al ben ik maar een ‘arm studentje’ :), Ik weet dat het de moeite waard is, net zoals de meesten die mij hier met hun reacties voor waren!

    Je hebt al heel wat levens veranderd Geert, Fierheid is dus wel op zijn plaats 🙂

    Heel erg bedankt!

    Sophie

  164. Coraline says:

    Ha Geert,

    Wat goed dat je een nieuw programma gemaakt heb! Ik wil het graag volgen!
    Het programma voor de Agorafobie heb ik bijna afgerond. Er is werkelijk een wereld voor me open gegaan. Ik heb bijna 6 jaar met dit probleem te maken gehad. Ik voel me nog steeds sterker worden! Ik kan nu een stuk beter met mijn angsten omgaan.
    Nogmaals heel hartelijk bedankt voor je betrokkenheid!

    Groetjes Coraline vd V.

  165. Bianca says:

    Beste Geert,

    Dank voor al je nieuwsbrieven ! Ze doen me altijd goed. Vanaf het moment dat ik je website voor het eerst zag, ben ik enthousiast over je programma voor agorafobie. Ik twijfelde tot nog toe steeds om het te bestellen, want ik heb geen last van agorafobie. Ik heb last van te weinig zelfvertrouwen. Dus je begrijpt: ik ben erg blij toen ik las en hoorde over je nieuwe programma en kijk er naar uit ! Ik hoop dat het snel te bestellen is.

    Hartelijke groet.

  166. AR says:

    Geert,
    Ik ben zeer blij om te zien hoe mooi je de essenties van het leven samenvat. De voorbeelden die je geeft vind ik erg fijn. Ik kan wel zeggen dat ik veel minder vaak angstig bent. Want ik geloof dat jouw programma angstoverwinnen niet is bedoeld om de angst weg te halen maar te verminderen en om met angst om te gaan.

    Voor mij voelt elke week als ik weer een nieuwe sessie kan luisteren als een cadeautje van Sinterklaas. Het is zo verassend en vooral VERLICHTEND. Ik praat er ook met iedereen over en er kwam pas een klant in de winkel die de CD’s van angstoverwinnen ook wilt gaan bestellen.

    Ik vind dat IEDEREEN in NL dit bij de opvoeding zou moeten krijgen. Dat de overheid dit programma aankoopt.

  167. Irene says:

    Hoihoi Geert!
    Fantastische intro, even pakkend als van de anti-angst sessies! Ik ga absoluut je nieuwe programma volgens als het agorafobieprogramma helemaal is ingeklonken :-)!

    Lieve groet en alvast bedankt voor alles tot nu toe!

  168. Richard says:

    Zelfs zonder het kopen van het hele programma ben ik een stuk zelverzekerder geworden, en heb ik inmiddels zelfs een vriendin! Ik merk eigenlijk bijna niets meer van mijn paniekerige momenten. Bedankt!

  169. Wilma says:

    Super Geert

    Bedankt ,

    Groet, Wilma

  170. Wilma says:

    Jij redt levens die in gevangenschap zitten in hun eigen onzekerheid!!

    Groet,

    Wilma

  171. Christine says:

    Dag geert bedankt voor alles, jij bent en pracht van en mens thanks gr christine

  172. Elly says:

    Dag Geert ,
    Jouw programma over angst heeft mij erg veel geholpen , o.a. met het vliegtuig reizen zonder angst, angst voor angstsymptomen , angst leren begrijpen , er leren mee omgaan dus .
    Pas moest ik onder narcose voor een kleine ingreep , voordien was dit een nachtmerrie ,vooral de laatste uren voor een ingreep. Nu kon ik volledig ontspannen de operatiezaal in . Niet te geloven !
    Jouw programma over zelfzekerheid zal me ook nog veel kunnen bijbrengen, vooral naar schuldgevoelens toe en om initiatieven te nemen om opener met andere mensen te communiceren , mezelf durven zijn .
    Bedankt en vriendelijke groeten .

  173. beste geert, en iedereen dat dit leest;
    eerst en vooral dank aan geert;
    maar ook vooral aan de mensen die de sterkte hebben en gehad hebben om aan hun zelf te werken en nog altijd doen;
    het blijft niet altijd gemakkelijk, maar in de tijd van nu is alles niet gemakkelijk;
    dus vergeet niet blijf positief al is het soms wat moeilijk;
    vele warme groeten aan iedereen, en natuurlijk aan geertje;);););)
    dit vanwege nadine

  174. Marry Monné says:

    Dag Geert,
    Hartelijk bedankt voor je geweldige tips en ik ben het beest van de angst te lijf gegaan. Ben een heel ander mens geworden, en heb weer plezier in het leven dankzij jouw hulp en Jehovah!

    Lieve groeten en hopelijk stuur je nog meer brieven.

  175. Nellie says:

    Geert,
    twee maand geleden zat ik geweldig diep, had mijn hoogtepunt bereikt van iets wat al een jaar bezig was…heb dagen in constante angst doorgebracht..dacht dat ik gek werd…Maar niets was minder waar. Had iets daarvoor je website ontdekt en dat bleef maar door mijn hoofd spoken…
    Zit intussen aan sessie 7 en …ik dank je elke dag op mijn blote knieën 🙂 want het gaat intussen een pak beter…heb zogoed als geen enkele paniekaanval meer…ongelooflijk. Door mijn verhaal toch wel wat rond te vertellen hier en daar, merk ik hoeveel mensen hier mee worstelen, met angst…Het is iets waar mensen niet over praten, ik ook aanvankelijk niet.
    Maar het is niets om verlegen over te zijn, kom er mee naar buiten en doe er iets mee…!! Dus bij deze, dank je om je ervaring met mij te delen…het heeft mij”gered”…dank je!!

  176. Dag lieve Geert,

    Ik ben momenteel bezig met jou agorafobie programma, begin vandaag aan sessie 11. Het gaat de goede richting uit, in alles wat jij zegt herken ik mijzelf.
    Nog even en ik ben weer aan het leven. BEDANKT hiervoor.

    De intro van dit programma is ook weer zeer pakkend, jij weet meer dan duizend dokters samen, en dat is voor ons zeer fantastisch, jij kunt mensen zoals ons helpen, weer zin krijgen in het leven en ons laten leven.

    De relaxatiecd’s bij dit programma zijn echt cd’s om te relaxeren, ogen toe en genieten, weg van alles.

    Geert dikke proficiat voor alles wat jij voor mij al betekend hebt, in je agorafobie-programma en dit nieuwe programma zal ook weer top zijn.

    Van een ding heb ik spijt Geert dat ik jou niet vroegen ben tegengekomen, dat
    had ik meer geleefd.

    Bedankt en dikke knuffel,
    Annie

  177. Heidi says:

    Ha Geert…net klaar met je programma….voor de angsten! Veel overwinnen en heel veel geleerd en leren begrijpen hoe de angst werkt ! Ik denk dat bij mij de angst zelfs voortkomt uit mijn onzekerheden…dus ik zal je volgen…graag luister ik naar alle wijsheid die me zo helpt ! Ben erg dankbaar voor deze bijzondere hulp die met zoveel liefde is gemaakt…! Succes Geert met de lancering ! Groet

  178. Inèz says:

    Dag Geert,
    Geweldig dat je een nieuw programma hebt gemaakt ! Ik volg je agorafobie-programma en ben nu bij sessie 9, de sessies staan op mijn Mp3 speler dus ik kan ze luisteren wanneer ik wil en loop dan met een grote glimlach op mijn gezicht, je humor en vele voorbeelden werken inspirerend,sta al een stuk rustiger in het leven, ik heb veel respect voor de manier waarop je het programma hebt opgezet en dat je er zoveel tijd in steekt.Heb anderen ook al enthousiast gemaakt.
    Bedankt Geert !

  179. eveline says:

    Hello Geert

    Wat een geluk dat ik bij jou terecht gekomen ben .

    SUPER

    Dank u

    Eveline

  180. eveline says:

    Hello Geert

    Wat een geluk dat ik bij jou terecht gekomen ben !

    Super

    Eveline

  181. Simone says:

    Hoi Geert, zojuist je nieuwe programma besteld: Meer zelfvertrouwen opbouwen.
    Ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. Met je vorige programma heb ik ook heel grote stappen vooruit gemaakt. Het programma Angst overwinnen zat goed in elkaar en je weet waar je het over hebt en de stappen om er vanaf te komen. Dus kom maar op met dit nieuwe programma, heel erg fijn dat je ook program hebt willen maken en delen. Ik kijk er naar uit. 1000 x dank, Simone

  182. Jacqueline says:

    Beste Geert,

    Wat super fijn dat je weer een nieuw programma hebt. Je programma om angsten te overwinnen was een geweldig succes bij mij. Voor de mensen die twijfelen. Gewoon doen. Het is het echt waard en een geweldige steun in de rug. Als het niet goed met je gaat en je weet niet meer wat je moet doen: Zorg dat het programma van Geert je beste vriend wordt 🙂

    Ik ga ook dit programma zeker kopen!

    Jacqueline

  183. Britt says:

    Sign me up! Ik heb elke seconde van deze 15:43 min. op het puntje van mijn stoel zitten luisteren, weer een super aangenaam stukje om naar te luisteren, en dit maakt me ook énorm benieuwd naar de hele reeks!

    Ik volg ondertussen 3 weken nu jou agorafobie programma, en ik merk zelfs NU al verschil op, dankjewel Geert, om mijn leven weer samen met mij op de rit te krijgen, en me van mijn angsten af te helpen.

    Is het eigenlijk mogelijk om deze twee programma’s naast elkaar te volgen? Of raad je eerder aan eerste de agorafobie af te werken en daarna het zelfvertrouwen programma te beginnen?

    Alvast nogmaals bedankt voor al je ‘wapens’ uit je gereedschapskist Geert!

    Groetjes,
    Britt

  184. Anneke says:

    Beste Geert,

    Ik ben heel erg benieuwd naar nieuwe programma. Ik weet nu al dat ik er wederom veel aan heb. Ik ga het zeker kopen.

    Groetjes,

    Anneke

  185. Miranda de Ruiter says:

    Hallo Geert,

    Gefeliciteerd met je nieuwe programma!
    Ben oprecht trots op jou.
    Ik volg nu nog het programma voor de angst en heb daar al enorm veel aan gehad.
    Ik verheug me op jouw nieuwe cursus.
    Zodra ik er aan toe ben ga ik hem zeker bestellen.

    Miranda

  186. Bogaerts Gert says:

    Geert,

    Ik durf zeggen ik heb zelfvertrouwen, punt … maar wanneer heb je van iets genoeg … Yoga, u programma, …, alle interessante dingen pik ik mee, laat maar komen, altijd worden we maar sterker … en ik heb al veel aan u gehad …

    Grtz

  187. Melanie says:

    Hai geert,

    Wat een geweldig programma weer. Ik kijk ernaar uit!
    Je bent een verrijking voor mijn leven. En ben blij dat je weer een programma hebt na angst overwinnen.
    Veel liefs Melanie

  188. henry says:

    Hallo Geert wil je mij meer info sturen over je programma zelfvertrouwen.
    Met vriendelijke groet
    Henry

  189. Hallo Geert,

    Ik ben momenteel bezig met Sessie 12 van angst overwinnen. Ik heb al veel gehad aan deze cursus. Ik heb voornemens om het programma van zelfzeker te gaan kopen, maar Ik heb besloten om eerst het programma af te maken van angst overwinnen.
    Heel veel dank alvast voor alles.

    Groetjes Gemmie Feijt

  190. Goedenavond Geert,
    Bedankt voor jouw wijze woorden, jouw coaching doet mij zo goed. Het heeft mij verijkt in wie ik ben. Ik ben nog bezig met de angst sessie. De laatste weken doe ik met 1 sessie langer dan 1 week. Erg goed vind ik ze en het werkt! Eindelijk ik word beter! Kan wel huilen van geluk.
    Dank je wel Geert!
    Gr Angelique

  191. Parel says:

    Hallo allemaal,

    Ik wil iedereen die met angst tobt een hart onder de riem steken. Denk positief en geloof niet in je nare gedachten. Ga je angsten aan ipv te ontwijken. Je zult zien, je voorspellingen komen niet uit. Laat nare gedachten als vogels zijn die voorbij vliegen, maar zodra ze landen op je hoofd, moet je ze verjagen. Hoe? Door heel veel afleiding te zoeken. Niet door boos te zijn op jezelf, je moet ze weer leren negeren, zoals je vroeger deed!
    Geert! Zet m op met je prachtige doel… je hebt al veel mensen geholpen!

  192. Jessy says:

    hallo Geert

    Ik ben heel benieuwd naar jouw programma, ziet er luisterrijk uit!
    Je bent en blijft verbazingwekkend + hoop dat je ook populair bent met al je programma’s die iedereen op de juiste pad brengt naar een leven om dag en nacht van te genieten.
    Zonder jouw hulp zou ik blijven leven met angst en primitieve zelfvertrouwen.

    MVG

    Jessy

  193. Janita says:

    Geert, dank bijvoorbaat!

    Ik wil graag met dat programma aan de slag.

  194. sarbieke says:

    Je mag me zeker al in de wachtlijst zetten, als je die al hebt. Ik volg mee!

  195. Ik moet gewoon huilen,zo mooi schrijf jij ,geert,wat een opbeurende woorden,stimulerend,aanmoedigend,geloven in jezelf,geen mens kan dat beter verwoorden en vertellen op een ECHTE oprechte manier dan jij…heb jou programma gevolgd,(nog even voor die mensen die denken dat het veel kost,tis een koopje,2x accupunctuur en je bent het geld ook kwijt)en met deze methode kun je jezelf altijd en overal helpen….ombuigen ombuigen ombuigen,van het niet aangaan tot ik ga het aan …de angst…,daar zit ‘m in voor mij….
    Geert ik denk ook dat jij vanuit jou hart deze missie voor de mensen hebt gekregen ,op aarde,jou taak,jou kennis ,maakt niet uit hoe je het noemt…je straalt voor mij liefde uit,ik Voel het…bedankt…en ga zo door….voor al die positieve mensen…..

  196. Femmena says:

    Beste Geert vraagje kunnen we de bestanden wel weer downloaden zodat ik zoals ik nu dus ze inbraak kan beluisteren zonder data verbruik. ? Ik heb het angst programma altijd bij me op mijn telefoon tablet en zelfs op de nas. Ik zou het fijn vinden als het zelfvertrouwen programma ook te downloaden is. Want jij hebt mij echt geholpen mijn leven is zoveel fijner geworden en ik hoop veel te kunnen leren van je. Je bent en topper. Xxx bedankt voor alles

  197. Lena says:

    Hoi Geert,

    Als ik jou was zou ik die complimentjes maar boven je bed hangen, want ze liegen er niet om! Blijf wel met beide benen op de grond staan, want dat is ook juist jou kracht!
    Toppie 😉

  198. Eveline says:

    Je programma over agorafobie en andere angsten was echt top! Wijs meerdere clienten op dit online programma.
    Ben reuze benieuwd maar dit programma over zelfvertrouwen. Heb er alle vertrouwen in !

  199. Wilma Bolder says:

    Hoi Geert de eerste keer dat ik een berichtje stuur naar jouw ik ben bezig met de 7 de sessie met de tijger in de kooi gaan. door het stappen plan toe te passen in begin angst maar dan gaat de angst weg geweldig. Ik krijg nu zoveel energie dat er te weinig uren zijn in een dag. Ik vind alles leuk en wil alles aanpakken. Ik ben heel blij met jouw. Elke keer als ik een sessie hoor zeg ik dank je wel Geert.
    Het nieuwe programma wil ik ook graag . Is het beter dat ik eerst deze sessies afmaak of kan dit gelijk?

  200. Angele Beurs says:

    Dag Geert,
    wat ben ik blij dat ik een aantal maanden terecht ben gekomen op je site van agorafobie.
    Zoals Jeroen Meus me enkele jaren geleden heeft leren koken, zo leer jij me omgaan met mijn angsten en twijfels.
    Ik voel me veilig en vertrouwd als ik je stem op cd hoor tijdens het autorijden…
    Ik kijk uit naar je programma van zelfvertrouwen.
    Dankjewel,
    Angèle.

  201. Angele Beurs says:

    Dag Geert,

    vol verwachting kijk ik uit naar je programma over zelfvertrouwen. Zoals Jeroen Meus me enkele jaren geleden heeft leren koken :), zo help jij me nog steeds om om te gaan met mijn angsten en twijfels.
    Merci daarvoor
    Angèle

  202. Jochem says:

    Je hebt een wereld te winnen en je kunt alleen jezelf verliezen, velen zijn daar in verzeild. Zo ook ik die pragmatisch en logisch denkt te zijn om een innerlijk angst probleen te kunnen lokaliseren en op te lossen. Dit stukje zat niet in het handboek van de opvoedkunde dus sta je er alleen voor. Totdat ik na de site van Geert had gevonden, lees het allemaal en maak jezelf beter!!! Geert weet de angel aan te wijzen zodat je het zelf kunt doen, geen dure specialisten en consulten meer. Je moet alleen wel durven te lezen of luisteren, met name naar jezelf. Dankjewel Geert!

  203. Rochni says:

    Hoi Geert, heb het programma meteen aangeschaft en ben er enthousiast over!
    Ben voor de tweede keer aan het agorafobie programma begonnen. Het heeft mijn leven veranderd. Ben je daar zo enorm dankbaar voor!
    Hartelijke groetjes, Rochni

  204. Carine Bensch says:

    Hey Geert, je programma over agorafobie heeft mijn leven veranderd. Ik voel me herboren, nogmaals mijn dank! Ook dit programma ga ik zeker volgen, ik zie er naar uit!

  205. Carine says:

    Hey Geert,
    Mijn leven is volledig veranderd vanaf ik je programma over angsten heb gedaan en ik ben je hier nog steeds enorm dankbaar voor.
    Ik wil dus zeker graag je nieuwe programma volgen! Ik zie er naar uit!

  206. Karolien says:

    Dag Geert, ik ben momenteel nog het programma rond agorafobie aan het volgen. Dat is een echte openbaring tijdens mijn burn-out. Daarna zal ik zeker aansluiten bij het programma rond zelfvertrouwen. Ik kijk er naar uit. Dank voor alle inzichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *